T. 06 – 46 23 66 65

Creatief

Je wilt klanten verleiden, hebt een maatschappelijke missie, wilt mensen betrouwbaar informeren of leden overtuigen? Meander Media ontwikkelt daarbij rake redactionele concepten. Creatieve formats waarmee je meer dan een deuk in een pakje boter slaat. Nooit zo maar, altijd in de context van de complete communicatiestrategie.

Relevant

Het liefst werkt Meander Media aan opdrachten met maatschappelijk relevante thema’s. Denk aan slow food, voeding, eerlijke handel, gezondheid, duurzaamheid, natuurbescherming, sociale rechtvaardigheid en gelijkwaardigheid.

Praktisch

Regelmatig wordt Meander Media gevraagd om ook de verhalen te produceren die bij een redactioneel format passen. Verhalen in woorden of in beelden. Verwacht dan professionele communicatiemiddelen met originele invalshoeken, kritisch en betrokken, op basis van grondige research, diepgravend, soms met een knipoog. Of het nou gaat om een animatie, bedrijfsfilm, website, digitaal magazine of gedrukt blad, een brochure of een boek; online, gedrukt of via postduif: dat hangt maar net af van wie je wilt bereiken. Meander Media beschikt over een betrouwbaar netwerk van uitstekende professionals op het gebied van fotografie, film, illustratie, grafisch ontwerp en styling en betrekt een of meerdere van deze specialisten, in overleg met de opdrachtgever, graag bij een project.