T. 06 – 46 23 66 65

Hoofd- en eindredactie

Meander Media kan ook als hoofdredacteur een redactie leiden. Als daar behoefte aan is, stel ik ook een eigen extern redactieteam samen en stuur dat aan. Meander Media ontwikkelt en bewaakt, samen met het redactieteam, de conceptformule. Je mag ervan uitgaan dat je een origineel product krijgt dat op de doelgroep is afgestemd.

Als je dat wenst, dan neem ik als chef redactie of eindredacteur de volledige totstandkoming van communicatiemiddelen uit handen: van redactievergadering tot oplevering. Het bedenken van onderwerpen en invalshoeken voor artikelen, het beoordelen van beeld en tekst, de keuze en aansturing van interne en externe tekstschrijvers, fotografen en illustratoren, het regelen van de afspraken tussen alle partijen, de bewaking van planning en budget tot aan de evaluatie. Meander Media neemt de verantwoording voor een compleet communicatiemiddel op zich. Dat kunnen digitale magazines zijn, websites, animaties, films, gedrukte bladen of boeken, noem maar op.

Los daarvan, heb ik veel lol in het bedenken van nieuwe rubrieken of het broeden op die ene pakkende kop of streamer waardoor je lezers van een artikel gaan smullen.

Hoofd- & eindredactie - Meander Media